Mauricio Ochmann - Sapunice | Sapunice
Mauricio-Ochmann

Mauricio Ochmann

Rođendan: 16. 11. 1977.

Znak: Škorpion

Mauricio Ochmann Siordia je meksički glumac rođen 16.11.1977. godine  u Celayi.

Mauricio je sin židovkinje i armenca a još kao dijete priključio se lokalnoj kazališnoj skupini. U dobi od 16. godina nastupio je u Hector Suarezovoj TV komediji “La otra cosa”. Sa 19. godina seli u Los Angeles i studira u “Joanne Baron Studio” u Santa Monici.

Nakon tri godine raznih castinga dobiva malu ulogu filmu “Message in a botle” a zatim u tv seriji “Latino Green”. Nakon poziva da nastupi u telenoveli  “La casa en la playa” u Televisinoj produkciji, Mauricio umjesto toga prelazi na TV Aztecu i glumi u telenoveli “Azul Tequila” zajedno sa Barbarom Mori. Nakon nekoliko odrađenih serija za Tv Aztecu za ulogu u predstavi “Equus” dobiva nagradu za najboljeg mladog kazališnog glumca u Meksiku.

Nakon toga zajedno sa Lorenom Rojas nastupa u jednoj od najuspješnijh telelnovela “Como en el cine”. 2003. godine vraća se na film i glumi u “Ladies Night” i “7 mujeres, 1 homosexual y Carlos”. U međuvremenu još glumi u nekoliko niskobudžetnih meksičkih filmova.

2007. godine u jednoj meksičkom talk showu priznaje da je bio ovisan o kokainu i kako je bio pred vratima smrti, no uz pomoć vjere uspio se odviknuti od poroka koji ga je pratio još od mladih dana.

Filmografija:

El clon (2010)
Victorinos (2009)
Victoria (2007)
Dame chocolate (2007)
Decisiones (2007)
Corazon marchito (2007)
Marina (2006)
Amarte asi (2005)
Ver, oir y callar (2005)
Tres (2005)
7 mujeres, 1 homosexual y Carlos (2004)
Ladies' Night (2003)
Mirada de mujer: El regreso (2003)
Como en el cine (2001)
That's Life (2000)
Message in a Bottle (1999)
Hablame de amor (1999)
Azul tequila (1998)
La cosa (1997)

Komentari