Mehmet Akif Alakurt - Sapunice | Sapunice
Mehmet_Akif_Alakurt

Mehmet Akif Alakurt

Rođendan: 23. 7. 1979.

Znak: Rak

Mehmet Akif Alakurt je turski model i glumac rođen je 23.07.1979. godine u Istambulu.

Završio je osnovnu školu u  tom gradu i već je u toj dobi odabrao karijeru modela. Pobijedio je na natjecanju Best Model Turske 2001. godine, a iste je godine na svjetskom natjecanju modela bio viceprvak.

U to vrijeme počeo je i svoju glumačku karijeru u seriji ‘Kirik Ayna’.

Kao dječak sanjao je da će postati pilot, a omiljeni klub mu je Bešiktaš.

Filmografija:

Adanali (2008)
Sila (2006)
Haci (2006)
Zeytin dali (2005)
Metro palas (2004)
Kirik ayna (2002)

Komentari