Melissa McCarthy - Sapunice | Sapunice
Melissa-McCarthy

Melissa McCarthy

Rođendan: 26. 8. 1970.

Znak: Djevica

Melissa McCarthy je američka glumica rođena 26.08.1970. godine u Illinoisu.  

Hrvatskoj publici poznata je po ulozi simpatične Sookie u seriji “Gilmorice”. U njen filmski opus ubraja se uloga u filmu “Život Davida Galea”.

Melissa je imala i zapaženu karijeru stand up komičarke.  

Filmografija:

The Back-Up Plan (2010)
Rita Rocks (2009)
Pretty Ugly People (2008)
Just Add Water (2008)
Samantha Who? (2007)
The Nines (2007)
Cook-Off! (2006)
Curb Your Enthusiasm (2004)
Chicken Party (2003)
Kim Possible: The Secret Files (2003)
The Life of David Gale (2003)
Kim Possible (2002)
White Oleander (2002)
The Third Wheel (2002)
Pumpkin (2002)
The Lost World (2001)
Charlie"s Angels (2000)
The Kid (2000)
D.C. (2000)
Auto Motives (2000)
Drowning Mona (2000)
Gilmore Girls (2000)

Go (1999)
God (1998)
The Jenny McCarthy Show (1997)

Komentari