Mia Maestro - Sapunice | Sapunice
Mia-Maestro

Mia Maestro

Rođendan: 19. 6. 1978.

Znak: Blizanci

Mia Maestro je argentinska glumica rođena 19.06.1978.  godine u Buenos Airesu.

Majka joj je bivša ekonomistica, a otac uspješan poslovni čovjek u Argentini. Studirala je u Berlinu klasičnu violinu.

Ova lijepa glumica je u čak četiri filma: ‘Frida’, ‘In the Time of the Butterflies’, ‘Hotel’ i ‘Timecode’ glumila sa svojom jako dobrom prijateljicom Salmom Hayek.

U televizijski opus ove glumice spada serija ‘Alias’. Glumila je i u filmskom hitu ‘Posejdon’, a 2005. godine je dobila nagradu  ‘Imagen’ .

Mia je u vezi sa glumcem i redateljem Nedom Bensonom, a bila je uvrštena na listu Maxima i Stuffa među 100 najseksipilnijih žena.  

Filmografija:

Cutthroat (2010)
Border Crosses (2010)
The Speed of Thought (2010)
Cosi (2010)
Meant to Be (2009)

Agua y sal (2009)
Crusoe (2008)
The Summit (2008)
Visioneers (2008)
The Box (2007)
The Man (2007)
Poseidon (2006)
The Ten Commandments (2006)
Family Guy (2005)
Secuestro express (2005)
Deepwater (2005)
Las mantenidas sin sueNos (2005)
Alias (2004)
La niNa santa (2004)
Diarios de motocicleta (2004)
Four Lean Hounds (2003)
Frida (2002)
In the Time of the Butterflies (2001)
Hotel (2001)
For Love or Country: The Arturo Sandoval Story (2000)
El astillero (2000)
Timecode (2000)
Picking Up the Pieces (2000)

The Venice Project (1999)
Tango (1998)

Komentari