Michael Lombardi - Sapunice | Sapunice
Michael-Lombardi

Michael Lombardi

Rođendan: 2. 9. 1976.

Znak: Djevica

Michael Lombardi je američki glumac rođen 2.9.1976. godine u malom gradiću, sjeverno od New Yorka.

Gluma ga je počela zanimati već u djetinjstvu, pa tako odlazi u Conneticut u „Conservatory of Performing Arts“, gdje je diplomirao prije nego se preselio u New York. Uz mnoge glumačke škole, pohađao je tehniku glume Sanford Meisnera u poznatom William Esper Studiu.

Lombardi je nedavno glumio uz Taryn Manning u akcijskom trileru „Banshee“. Glumio je i u „Six Degrees“ i „The Job“, u šou „Saturday Night Live“ i kao glavna uloga u kritički priznatom, polusatnom, poboljšanom dokumentarnom serijalu „Contest Searchlight“ na Comedy Centralu.
Nedavno se pojavio i kao Danny u nezavisnom filmu „Danny and the Deep Blue Sea“ i kao Guy Boyd u novoj predstavi njujorškog kazališta „Joung Americans“.

Trenutno prebiva na Manhatanu, gdje razvija glumačku karijeru.

Filmografija:

Six Degrees (2007)
Banshee (2006)
Prescriptions (2006)
Rescue Me (2004)
The Job (2002)
Saturday Night Live (2000)

Komentari