Michael Newman - Sapunice | Sapunice
Michael-Newman

Michael Newman

Rođendan: 1. 1. 1970.

Znak: Jarac

Michael Newman je američki glumac rođen 1957. godine u u Los Angelesu.

Dvadeset godina je radio u Los Angelesu kao spasilac i vatrogasac.

Već se kao 10-godišnji dječak priključio mladim spasiocima, s obzirom na to da je odmalena bio odličan plivač. Skupivši mnogo iskustva, Newman se priključio glumačkoj ekipi serije Baywatch, i to kao jedini pravi spasilac među glumcima.

Filmografija:

Enemy Action (1999)
Welcome to Hollywood (1998)
Baywatch: White Thunder at Glacier Bay (1998)
Baywatch Nights (1996)

Baywatch (1989)

Barry McKenzie Holds His Own (1974)

Komentari