Miguel Varoni - Sapunice | Sapunice
Miguel-Varoni

Miguel Varoni

Rođendan: 11. 12. 1964.

Znak: Strijelac

Miguel Varoni je argentinski televizijski i kazališni glumac rođen 11.12.1964. godine u Buenos Airesu.

Nadimak mu je Migue, a visok je 190 cm.

Miguel je rođen u Argentini, ali se četiri mjeseca kasnije, obitelj seli u Kolumbiju. Kako mu je majka Tereza Gutierrez glumica, Miguel je već u dvanaestoj godini nastupa u kazališnoj predstavi “Les Demoiselles Gutierrez”.

Glumački debi na velikom ekranu ostvaruje 1986. godine u TV seriji Gallito Ramirez. Svoj najzapaženiji TV nastup je imao je u telenoveli Pedro el escamoso, za koji i osvaja nagradu As de Oro Award za najboljeg glumca. Za svoja glumačka ostvarenja primio je još nekoliko nagrada kao što su Mara Award, Estrella Award TV And Novelas, ACE i Simon Bolivar Award.

Miguel je bio oženjen za Patriciu Ercole, a od 1997. godine je u braku sa kolumbijskom glumicom Catherine Siachoque.

Filmografija:

Ladrones (2015)
Dueños del Paraíso (2015)
Marido En Alquiler (2013)
Corazón Valiente (2012)
La casa de al lado (2011)
Ojo por ojo (2010)
Sin tetas no hay paraíso (2010)
Mas sabe el diablo (2009)
My Name Is Earl (2007)
Ladron que roba a ladron (2007)
Seguro y urgente (2006)
Loteria (2006)
Mi abuelo, mi papa y yo (2005)
Decisiones (2005)
Te voy a ensenar a querer (2004)
Como Pedro por su casa (2003)
Pedro el escamoso (2001)
La caponera (2000)

La sombra del arco iris (1998)
Las juanas (1997)
Te dejare de amar (1996)
La potra zaina (1993)
No juegues con mi vida (1990)

Imaginate (1987)
Gallito Ramirez (1986)

Komentari