Milo Ventimiglia - Sapunice | Sapunice
Milo-Ventimiglia

Milo Ventimiglia

Rođendan: 8. 7. 1977.

Znak: Rak

Milo Ventimiglia je američki glumac rođen 8.7.1977. godine u gradu Anaheimu (California).

Puno ime mu je Milo Anthony Ventimiglia i visok je 175 cm. Sin je Carole i Petera Ventimiglia i ima dvije starije sestre. Otac mu je rodom sa Sicilije u Italiji, a majka ima irske, engleske, škotske, francuske pa čak i indijanske korijene.

Srednju školu pohađao je u gradu Orangeu, gdje se bavio hrvanjem i bio je predsjednik učeničkog vijeća i maturirao je 1995. godine. U osamnaestoj godini dobio je stipendiju i predavao je u jednoj učiteljskoj tvrtki u San Franciscu tijekom ljeta. Nakon toga odlazi na Veleučilište u Los Angelesu gdje i završava glumu.

Sebe svrstava u Holivudske glumce od kojih se puno očekuje i kojima je karijera u usponu sa još više izazovnijih i uzbudljivih projekata. Mogli smo ga gledati u seriji Gilmorice kao samozatajnog Jessa, te seriji Boston Public, a glumio je i u šestom nastavku Rockyja kao njegov sin.

Milo je bio tri i pol godine u vezi sa glumicom Alexis Bledel, no prekinuli su 2006. godine. Trenutno živi u Los Angelesu, uživa u skateboardingu, snowboardingu i restauriranju starih trkaćih automobila sa glumicom Hayden Leslie Panettiere koju je upoznao na snimanju Heroja. Veliki je obožavatelj grupe The Clash.

Filmografija:

Pathology (2008)
Heroes (2006)
Rocky Balboa (2006)
The Bedford Diaries (2006)
Stay Alive (2006)
Intelligence (2006)
Dirty Deeds (2005)
Cursed (2005)
American Dreams (2004)
Gramercy Park (2004)
Law And Order: Special Victims Unit (2003)
Boston Public (2003)
Winter Break (2003)
Gilmore Girls (2001)
Nice Guys Finish Last (2001)
CSI: Crime Scene Investigation
Massholes (2000)
Opposite Sex (2000)
Promised Land (1999)
Speedway Junky (1999)
She's All That (1999)
One World (1998)
Kelly Kelly (1998)
Brooklyn South (1998)
Boys Life 2 (1997)
EZ Streets (1997)
Rewind (1997)
Sabrina, the Teenage Witch (1996)
Must Be the Music (1996)
The Fresh Prince of Bel-Air (1995)

Komentari