Murilo Benicio - Sapunice | Sapunice
Murilo-Benicio-Tiao

Murilo Benicio

Rođendan: 1. 1. 1970.

Znak: Jarac

Brazilski glumac rođen je 13. 7. 1972. u Rio de Janeiru. Puno ime mu je Murilo Benicio Ribeiro. Sanja o glumačkoj slavi od osme godine, nakon što je pogledao film Charles Chaplina. Omiljena knjiga mu je Cervantesov “Don Quijote”.

Obožava gledati filmove kod kuće, ili slušati Phill Collinsa, Talking Heads, Simply Red i; U2. Iz prvog braka sa glumicom Alessandrom Negrini ima sina Antonia.

Od 2005. godine, oženjen je sa glumicom Giovannom Antonelli s kojom dobiva drugog sina Pietra. Trenutno je u vezi sa bivšom ženom Alessandrom Negrini, s kojom. se sudski bore za skrbništvo nad sinom Pietrom, jer ga Giovanna želi povesti živjeti u Ameriku, dok Murilo želi da Pietro živi u Brazilu.

Filmografija:

Pe na Jaca Artur (2006)
Paid (2006)
Seus Problemas Acabaram (2006)
America (2005)
Chocolate com Pimenta Danilo (2004)
Sexo, Amor e Traicao (2004)
O Homem do Ano (2003)
O Clone (2001)
Os Tato Normais (2001)
Brava Gente Joao (2001)
Amores Possiveis (2001)
Woman on Top (2000)
Esplendor (2000)

Voce Decide (1999)
Orfeu (1999)
Ate que a Vida nos Separe (1999)
Meu Bem-Querer (1998)
Por Amor (1997)
Os Matadores (1997)
A Comedia da Vida Privada Chico (1997)
A Justiceira (1997)
Decisao (1997)
Vira Lata (1996)
Irmaos Coragem (1995)
O Monge e a Filha do Carrasco (1995)
Fera Ferida (1993)

Komentari