Nailea Norvind - Sapunice | Sapunice
Nailea-Norvind

Nailea Norvind

Rođendan: 16. 2. 1970.

Znak: Vodenjak

Nailea Norvind je meksička glumica rođena 16.2.1970. godine u Mexico Cityju.

Njezina pokojna majka Eva Norvind bila je poznata norveška spisateljica, redateljica i glumica.

Nailea je karijeru započela već u djetinjstvu, no proslavila se kao 17-godišnjakinja ulogom u telenoveli Quinceanera. Osim što je ostvarila brojne uloge u kazalištu i gostovala u TV-showovima, Nailea je konstantno prisutna u sapunicama (npr. Rebelde), a 2008. godine glumila je Vivianu u seriji Oprezno s anđelom.

Od 1993. do 1998. godine bila je u braku s Fernandom Gonzalesom Parrom. Ima dvije kćeri – Naian i Tessu.

Filmografija:

Chronic (2015)
Muchacha italiana viene a casarse (2014)
El Incidente (2014)
Crónica de Castas (2014)
Sr. Ávila (2013)
Abismo de pasión (2012)
Después de Lucía (2012)
Como dice el dicho (2011)
La otra familia (2011)
Para volver a amar (2010)
Capadocia (2010)
Hermanos y detectives (2009)
Cuidado con el angel (2008)
Mujeres asesinas (2008)
Rebelde (2004)
Mujer de madera (2004)
Amigas y rivales (2001)
Disenador ambos sexos (2001)
Mujer, casos de la vida real (2001)
Abrazame muy fuerte (2000)

Amor gitano (1999)
Preciosa (1998)
Lo blanco y lo negro (1992)  
Cuando llega el amor (1990)  

Quinceanera (1987) (1987)
Gaby: A True Story (1987)
Pobre juventud (1986)  
Encadenados (1986)  
Cachun cachun ra ra! (1985)
Guadalupe (1984)
Chispita (1983)

Komentari