Natalia Streignard - Sapunice | Sapunice
Natalia-Streignard-Maria-T

Natalia Streignard

Rođendan: 9. 9. 1970.

Znak: Djevica

Natalia Streignard je španjolska glumica rođena 9.9.1970. godine u Madridu.

Puno ime joj je Natalia Martinez Streignard Negri.

Bila je kandidatkinja za Miss Universe 1992. godine. Prva veću ulogu na TV-u imala je u seriji “Sol de tentacion”.

Na snimanju serije “La Mujer de mi vida”zaljubljuje se u kubanskog glumca Mario Cimarra, te se udaje za njega 1999. Ipak brak nije potrajao i 2006. se razvode.

Filmografija:

La Tormenta (2005)
Anita, no te rajes! (2004)
Mi gorda bella (2002)
La Nina de mis ojos (2001)
Soledad (2001)
Mi destino eres tu (2000)

La Mujer de mi vida (1998)
Sol de tentacion (1996)
Dulce enemiga (1995)
Pedacito de cielo (1993)

Komentari