Natalie Zea - Sapunice | Sapunice
Natalie-Zea

Natalie Zea

Rođendan: 17. 3. 1975.

Znak: Ribe

Natalie Zea rođena je američka glumica 17.03.1975. godine u Houstonu.

Natalie je odrasla u Texasu gdje je pohađala “Monahans High School” a nakon toga u New Yorku upisuje The American Musical and Dramatic Academy.

Natalie je najpoznatija po ulozi Gwen Hotchkiss u sapunici “Passions”  prije koje je ostvarila nekoliko manjih uloga. 2002. godine napušta seriju i počinje glumiti u raznim serijama kao sporedna glumica i kao gost. Tako se pojavljuje i u popularnoj seriji CSI. 2004. godine dobiva ulogu u policijskoj drami “The Shield” gdje glumi kratko jer dobiva ulogu u ABC drami “Eyes”.  Nakon toga dobiva vodeću ulogu u seriji “Dirty Sexy Money” glumeći Keren Darling. Nakon dvije godine Zea prelazi na HBO i glumi u seriji “Hung”. Trenutno glumi u seriji “Justified”.

2008. godine izabrana je u top 100 najljepših glumica svijeta u Maxim magazinu.

Filmografija:

Justified (2010)
Medium (2009)
Hung (2009)
From a Place of Darkness (2008)
Dirty Sexy Money (2007)
Just Legal (2006)
Without a Trace (2006)
Freddie (2006)
Eyes (2005)
Two and a Half Men (2005)
The Shield (2004)
MDs (2002)
CSI: Crime Scene Investigation (2001)
Passions (1999)
Boys Don't Cry (1999)
Lucid Days in Hell (1999)
Macbeth in Manhattan (1999)
Boys Don't Cry (1995)

Komentari