Nathalia Dill - Sapunice | Sapunice
CR Rio de Janeiro (RJ) 13/07/2009 Nathalia Dill. Foto divulgação

Nathalia Dill

Rođendan: 24. 3. 1986.

Znak: Ovan

Nathalia Dill je brazilska TV i filmska glumica rođena 24.03.1986. godine u Rio de Janeiru.

Puno ime joj je Nathalia Goyannes Dill Orrico i visoka je 168 cm.

Prvu ozbiljniju ulogu ostvarila je u četrnaestoj sezoni popularne brazilske tinejdžerske sapunice Malhacao. Za ulogu Debore osvojila je nagradu za najbolju nadolazeću glumicu na brazilskom filmskom festivalu 2009. godine. Ipak najpoznatija je po glavnim ulogama u telenovelama Paraíso i Escrito nas Estrelas.

Nathalia je u vezi sa brazilskim piscem, pjesnikom, glazbenikom, TV komentatorom, kolumnistom i producentom Vitorom Paivom.

Filmografija:

Cordel Encantado (2011)
Escrito nas Estrelas (2010)
Do Re Mi Fabrica (2009)
Paraíso (2009)
Alguns Nomes do Impossivel (2009)
Apenas o Fim (2008)
December (2008)
Malhacao (2007)
Mandrake (2007)
Elite Squad (2007)

Komentari