Nicole Grimaudo - Sapunice | Sapunice
Nicole_Grimaudo

Nicole Grimaudo

Rođendan: 22. 4. 1980.

Znak: Ovan

Nicole Grimaudo talijanska je glumica rođena 22.4.1980. godine u Caltagironeu u Italiji.

Nicole je započela karijeru u Talijanskom televizijskom showu Non e La Rai gdje radi od 1992 do 1994. godine. Kasnije se više orijentira filmskoj i kazališnoj karijeri.

Njezina kazališna karijera doživljava vrhunac glumom u predstavama Il giardino dei ciliegi 1995. godine redatelja G. Lavia i Amadeus Romana Polanskog 1999. godine.

Filmografija:

Pietro Mennea: La freccia del Sud (2015)
Le leggi del desiderio (2015)
A testa alta (2014)
Non è mai troppo tardi (2014)
La tempesta (2013)
Out of the Blue (2013)
All'ultima spiaggia (2012)
Workers - Pronti a tutto (2012)
L'amore fa male (2011)
Baciato dalla fortuna (2011)
Dov'è mia figlia? (2011)
Crimes (2010)
Loose Cannons (2010)
Il mostro di Firenze (2009)
Baarìa (2009)
Un Giorno perfetto (2008)
Medicina generale (2007)
L ultima frontiera (2006)
L ispettore Coliandro: Il giorno del lupo (2006)
Gino Bartali (2006)
R.I.S. - Delitti imperfetti (2005)
Il Bell Antonio (2005)
Liberi (2003)
L inganno (2003)
Perduto amor (2003)
Un posto tranquillo (2003)
Julius Caesar (2002)
Il bello delle donne (2001)
Prigioniere del cuore (2000)
Questa casa non e un albergo (2000)

Ferdinando e Carolina (1999)
L Amore oltre la vita (1999)
Una Donna per amico (1998)
Tu ridi (1998)
Jolly Blu (1998)
Ultimo (1998)
Racket (1997)
Sorellina e il principe del sogno (1996)

Komentari