Nicollette Sheridan - Sapunice | Sapunice
Nicollette-Sheridan-Edie-B

Nicollette Sheridan

Rođendan: 21. 11. 1963.

Znak: Škorpion

Nicollette Sheridan je britanska glumica rođena 21.11.1963. godine u gradu Worthing. Od 1979. – 1985. hodala je s teen idolom, Leif Garrettom. Počeli su hodati kada je njoj bilo 15 godina, i živjela je u kući njegove majke dok je još bila maloljetnica. Od 1991. – 1993.-e bila je udana za glumca Harrya Hamlina, no pošto je brak potrajao samo dvije godine počele su kružiti glasine kako se ona udala za njega samo zbog zelene karte. No, to je najvjerojatnije čisto nagađanje medija. Od siječnja do listopada 2005.-e, bila je zaručena za švedskog glumca, Nicklasa Soderbloma. Nakon razvrgavanja zaruka, vratila se svom bivšem dečku, pjevaču Michaelu Boltonu, s kojim se zaručila u ožujku 2006. Bila je na audiciji za ulogu Grace Adler, za seriju “Will i Grace”. Ima zlatnog retrivera, Olivera. Te?no govori grčki. Bavi se jahanjem od treće godine života. Prije nego što je dobila ulogu Edie Britt, Nicollette je otišla na audiciju za lik Bree Van De Kamp, no ulogu je dobila Marcia Cross.

Filmografija:

Code Name: The Cleaner (2007)
Desperate Housewives (2004)
The Karate Dog (2004)
Deadly Visions (2004)
Becker (2003)
Lost Treasure (2003)
Will and Grace (2003)
Static Shock (2003)
Deadly Betrayal (2003)
Tarzan and Jane (2002)
Havent We Met Before? (2002)
.com for Murder (2002)
The Legend of Tarzan (2001)
The Spiral Staircase (2000)

Raw Nerve (1999)
Dead Husbands (1998)
I Woke Up Early the Day I Died (1998)
Knots Landing: Back to the Cul-de-Sac (1997)
Murder in My Mind (1997)
Beverly Hills Ninja (1997)
The People Next Door (1996)
Spy Hard (1996)
Indictment: The McMartin Trial (1995)
Virus (1995)
Silver Strand (1995)
Shadows of Desire (1994)
A Time to Heal (1994)
Knots Landing (1993)
Somebody's Daughter (1992)
Noises Off (1992)
Paradise (1991)
Lucky/Chances (1990)
Deceptions (1990)

Dark Mansions (1986)
Dead Mans Folly (1986)
The Sure Thing (1985)
Paper Dolls (1984)

Komentari