Nina Dobrev - Sapunice | Sapunice
Nina_Dobrev

Nina Dobrev

Rođendan: 9. 1. 1989.

Znak: Jarac

Nina Dobrev je bugarska glumica rođena 09.01.1989. godine u Sofiji.

Puno ime joj je Nina Constantinova Dobreva.

Nina je rođena Bugarka, no s dvije godine odselila je s obitelji u Kanadu i odrasla u Torontu. U mladosti se bavila gimnastikom i nastupala na međunarodnim natjecanjima, no kasnije ulazi u umjetničke vode isprva kao model, što joj je bilo odskočna daska za glumački poziv.

Glumica je nedavno dovršila snimanje fima ‘Arena’ sa Samuelom Jacksonom. Ranije je glumila u naslovima ‘Chloe’,  ‘Fugitive Pieces’, ‘Away From Her’ i ‘The Poet’.

Na televiziji je glumila u serijama ‘De Grassi: The Next Generation’ i MTV-jevom ‘The American Mall’ te ostvarila epizodnu ulogu u ’11. satu’.

Pojavila se i u televizijskim filmovima ‘Never Cry Werewolf’ i ‘Too Young to Marry’.

Filmografija:

Crash Pad (2016)
The Final Girls (2015)
The Originals (2014)
Let's Be Cops (2014)
Robot Chicken (2014)
The Perks of Being a Wallflower (2012)
Arena (2011)
The Super Hero Squad Show (2011)
Family Guy (2011)
The Roommate (2011)
The Vampire Diaries (2009)
Merry Madagascar (2009)
Chloe (2009)
Degrassi Goes Hollywood (2009)
Eleventh Hour (2009)
You Got That Light (2009)
The Border (2008)
Mookie's Law (2008)
The American Mall (2008)
Never Cry Werewolf (2008)
My Daughter's Secret (2007)
Uspomene jednog bjegunca (2007)
Too Young to Marry (2007)
The Poet (2007)
How She Move (2007)
Degrassi: The Next Generation (2006)
Away from Her (2006)
Playing House (2006)
Repo! The Genetic Opera (2006)

Komentari