Ninel Conde - Sapunice | Sapunice
Ninel-Conde

Ninel Conde

Rođendan: 29. 9. 1970.

Znak: Vaga

Ninel Conde je meksička glumica, fotomodel i pjevačica rođena 29.09.1970.godine u gradu Toluca.

2004. godine Ninel je sudjelovala u trećem izdanju reality showa “Big Brother”. Iste godine počinje glumiti u seriji “Rebelde” u produkciji Pedra Damiana što je ujedno i njezina najveća uloga. Kao Alma Rey u Rebeldeu, Ninel postaje i međunarodno popularna te širi karijeru na Čile i Rumunjsku.

2005. godine nastupa u američkoj dramskoj seriji “Ugly Betty”. Kasnije iste godine nastupa u još jednom reality showu “El Show de los Suenos”. 2008. godine dobiva ulogu u “Fuego En La Sangre” gdje glumi Rosario Montes zajedno sa Adelom Noriega i Eduardom Yanezom. U međuvremenu je razvijala i glazbenu karijeru pa se uskoro očekuje i njen novi glazbeni projekt.

U privatnom životu ima kćer Sofiu iz braka sa meksičkim glumcem Ari Telchem iz 1997. godine. Ninel je skoro poginula u avionskoj nesreći kada se vraćala sa Kostarike, naime avion kojim je pilotirao njen prijatelj nedugo nakon polijetanja avion se srušio u jezero, no srećom svi su preživjeli.

Ninel se 2007. godine udala za biznismena Juana zepeda u Acapulcou.

Filmografija:

Mar de amor (2009)
Desmadruga2 (2009)
Fuego en la sangre (2008)
Ugly Betty (2006)
Rebelde (2004)
La hora pico (2004)
La escuelita VIP (2004)
7 mujeres, 1 homosexual y Carlos (2004)
Como en el cine (2001)
Lo que callamos las mujeres (2001)
La revancha (2000)

Catalina y Sebastian (1999)
Besos prohibidos (1999)
Perla (1998)
Luz Clarita (1996)
Bajo un mismo rostro (1995)
Al derecho y al derbez (1995)

Komentari