Ornela Vištica - Sapunice | Sapunice
ornela

Ornela Vištica

Rođendan: 18. 9. 1989.

Znak: Djevica

Ornela Vištica rođena je 18. rujna 1989. godine u gradu Mostaru. Za vrijeme rata živjela je u Ljubuškom.

Diplomirala je glumu na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu.

Televizijskoj publici predstavila se ulogom krčmarice Karmen Saga u telenoveli “Larin izbor”. 2010. proglašena je najljepšom Hrvaticom u izboru časopisa Globus.

Ornela priznaje da je u životu zahtjevna i velika perfekcionistica koja se voli posvetiti nečemu da sve ispadne najbolje moguće, a to očekuje i od drugih. Zbog toga se često razočara jer, kako smatra, ne egzistiraju svi na toj zahtjevnoj razini.

Mostarka kaže da “ne ruši mostove” jer za time nema potrebe, pa je nakon jednoipolgodišnje ljubavne veze ostala u dobrim odnosima  s Igorom Zelićem, direktorom fotografije na RTL-u.

U dobrim je odnosima ostala i s glumcem Andrejem Dojkićem, s kojim je 2011. godine bila šest mjeseci u vezi, kao i s košarkašem Bojanom Bogdanovićem u kojeg je bila zaljubljena 2012. godine.

 

Filmografija:

Prava žena (2016.)
Reflection (2015.)
Žene s Dedinja (2015.)
Vatre ivanjske (2014.)
Špica (2012.)
Larin izbor (2011.)

Komentari