Osmar Prado - Sapunice | Sapunice
Osmar-Prado

Osmar Prado

Rođendan: 18. 8. 1947.

Znak: Lav

Osmar Prado je brazilski glumac rođen 18.08.1947. godine u gradu Sao Paulu.

Puno ime mu je Osmar do Amaral Barbosa. Roditelji su mu otac Eremides Barbosa (talijanskog) i majka Umbelina Prado (španjolskog podrijetla).

Oženjen je sa Vaniom Pacheco s kojom ima kći Luanu, a rastavio se od prve žene Elizabeth, s kojom ima dvije kćeri Janainu and Tainu.

Filmografija:

Eterna Magia (2007)
Sinha Moca (2006)
Hoje E Dia de Maria 2 (2005)
Hoje E Dia de Maria (2005)
Olga (2004)
Chocolate com Pimenta (2003)
Desmundo (2002)
O Clone (2001)
Os Maias (2001)
Voce Decide (2000)
Esplendor (2000)
A Hora Marcada (2000)

Meu Bem-Querer (1998)
Brava Gente (1996)
Sangue do Meu Sangue (1995)
Eramos Seis (1994)
Renascer (1993)
Pedra Sobre Pedra (1992)
Os Homens Querem Paz (1991)
Riacho Doce (1990)
Boca de Ouro (1990)

O Grande Mentecapto (1989)
Vida Nova (1988)
O Pagador de Promessas (1988)
Mandala (1987)
Roda de Fogo (1986)
Tudo em Cima (1985)
Viver a Vida (1984)
Meu Destino e Pecar (1984)
Aguenta, Coracao (1984)
Champagne (1983)
Voltei pra Voce (1983)
Mario Fofoca (1983)
Seu Queque (1982)
O Amor E Nosso (1981)
Chega Mais (1980)

Pai Heroi (1979)
Te Contei? (1978)
Nina (1977)
Quem Era Shirley Temple? (1976)
Anjo Mau (1976)
Senhora (1975)
Helena (1975)
A Grande Familia (1973)
Bicho do Mato (1972)
Bandeira 2 (1971)
O Cafona (1971)
Ipanema Toda Nua (1971)
Assim na Terra Como no Ceu (1970)
Verao Vermelho (1970)

Dez Vidas (1969)
Os Estranhos (1969)
A Muralha (1968)
Ilusoes Perdidas (1965)
Tortura d'Alma (1964)
A Loja de Antiguidades (1963)
A Herdeira de Ferleac (1961)
Mateus Falcone (1961)
As Grandes Esperancas (1961)

Komentari