Owain Yeoman - Sapunice | Sapunice
Owain_Yeoman

Owain Yeoman

Rođendan: 1. 1. 1970.

Znak: Jarac

Owain Yeoman je britanski rođen 2. srpnja 1978. godine u Walesu.

Školovani je glumac koji je diplomirao na Royal Academy of Dramatic Arts u Londonu.

Owain je popularnost stekao ulogom u filmu Troy 2004. godine gdje ostvaruje ulogu Lysandera kapetana Trojanske vojske. Prije toga nastupao je u većinom u Velikoj Britaniji u raznim serijama i kazališnim predstavama.

Nakon toga odlazi i radi u SAD-u gdje glumi u serijama kao što su The Nine, Kitchen Confidential, Terminator: The Sarah Connor Chronicles te filmovima The Mentalist i Beerfest.

2006 godine ženi se za glumicu Lucy Davis u Londonu.

Filmografija:

The Mentalist (2008)
Generation Kill (2008)
Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2008)
Traveling in Packs (2007)
The Nine (2006)
Beerfest (2006)
Kitchen Confidential (2005)
Midsomer Murders (2004)
Troy (2004)
Commando Nanny (2004)

Komentari