Pablo Echarri - Sapunice | Sapunice
Pablo

Pablo Echarri

Rođendan: 21. 9. 1969.

Znak: Djevica

Pablo Echarri je argentinski glumac rođen 21.9.1969. godine u gradu Buenos Airesu.

Puno ime mu je Pablo Daniel Echarri, a visok je 173 cm.

Argentinski glumac i televizijski idol djetinjstvo je proveo rastući sa sestrom Roxa u familiji skromnog imovinskog stanja (često na rubu siromaštva). No usprkos tome, te okolnosti su ih je očvrsnule i pomogle da ostanu složni i sretni (i nerazdvojni do današnjeg dana).

Pablo Echarri za vrijeme studija, pratio ga je glas zavodnika, koji je zahvaljujući šarmu ostvarivao ciljeve uz svesrdnu pomoć kolegica sa studija, no kad bi se pojavila prilika za scenskim nastupom, uvijek je iskoristio vlastite potencijale.

Na televiziji je debitirao u kasnim devedesetima u nekoliko domaćih TV projekata kao što su El Desvio (1997.), Heroes y Demonios i Alma Ma (1999. godine). Proboj na međunarodnu pozornicu doživljava 2002. godine ulogom u psihološkom trileru You Should Not Be Here, u kojem dobiva odlične kritike za ulogu internet korisnika uvučenog u smrtonosnu zamku ludog ubojice. Ta slojevita uloga mu 2005. godine donosi i ulogu u filmu redatelja Marcela Pinyera – The Method. Riječ je o psihodrami čija su tema manipulacije, obmane i korporativne prljave igre. Nakon toga dobiva ulogu u povijesnom trileru redatelja Israela Adriana Caetana – Crónica de una Fuga; filmu baziranom na istinitoj priči o bijegu iz zatvora četvorice muškaraca osuđenih na smrt. Nakon toga slijedi uloga u Montechristu…

Oženjen je sa glumicom Nancy Duplaa (od 10. 02. 2007.) s kojom ima dijete.

Filmografija:

Los Cuentos de Fontanarrosa (2007)
Montecristo (2006)
Hechizada (2006)
El Metodo (2005)
Peligrosa obsesion (2004)
El Septimo arcangel (2003)
Resistire (2003)
Apasionados (2002)
No debes estar aqui (2002)
Tiempofinal (2000)
Plata quemada (2000)
Los Buscas de siempre (2000)

Solo gente (1999)
Heroes y demonios (1999)
Alma mia (1999)
El Desvio (1998)
Susana Gimenez (1998)
Mia solo mia (1997)
El Signo (1997)
Chiquititas (1995)
Por siempre mujercitas (1995)
Solo para parejas (1994)
Inconquistable corazon (1994)
Alta comedia (1993)

Komentari