Pablo Montero - Sapunice | Sapunice
Pablo-Montero

Pablo Montero

Rođendan: 1. 1. 1970.

Znak: Jarac

Pablo Montero je meksički glumac rođen je 23. 8. 1974. Uspješan je u glazbenik i glumac. Karijeru je započeo kao glazbenik, prepoznatljiv po crnim “charro” šeširima i odjeći koje nosi na koncertima. Upravo to mu je i bila ulaznica u glumačke vode. Montera smatraju teen idolom i paparazzi ga naprosto obožavaju. Poznat je i po podužoj listi ljepotica s kojima je bio u vezi, a među njih se ubrajaju Susana Gonzalez i Aracely Arambula, te tri bivše Miss Universe, portorikanka Denisse Quinones, Venecuelanka Alicia Machado i Amelia Vega iz Dominikanske Republike.

Filmografija:

Triumpho Del Amor (2010)
Fuego en la sangre (2008)
Yo amo a Juan Querendon (2007)
Duelo de pasiones (2006)
La Hija del mariachi (2006)
Rebeca (2003)
Entre el amor y el odio (2002)
Abrazame muy fuerte (2000)

Nunca te olvidare (1999)
Vivo por Elena (1998)
Mi pequena Soledad (1990)

Komentari