Page Kennedy - Sapunice | Sapunice
page-kennedy

Page Kennedy

Rođendan: 23. 11. 1976.

Znak: Škorpion

Kennedy je tekstopisac, komičar, glumac u Shakespeareovim dramama, pisac i aktivi član društvenih medija. Kako potječe s opasnih ulica Detroita, proveo je rano djetinjstvo u teškom okruženju. U dobi od sedam godina s rapom ga je upoznao stariji brat s kojim je slušao izvođače kao što je Kurtis Blow.

Kennedyja je nadahnula ta vrsta glazbe, ali najvažnije, u rapu je pronašao način izražavanja za kojim je žudio. Brzo je stekao reputaciju najboljeg repera u svojoj osnovnoj školi kao i poslije tijekom srednje škole i studija, posebno kad je nekoliko puta posjetio slavni detroitski Hip-Hop Shop.

Kennedy je završio srednju školu, a zatim i studij. Tamo je otkrio ljubav prema Shakespeareu i poziv prema glumi, karijeri koju je odlučio nastaviti kad se preselio u Los Angeles.

Izgradio je impresivan životopis od uloga u filmovima kao što su ‘Specijalci’ i televizijskim serijama ‘Kućanice’, ‘Blue Mountain State’ i ‘Trava’ u kojoj je njegov lik U-Turn postao miljenik publike. Kennedy je također dobio ulogu policajca Franka Mota u dramskoj seriji ‘Backstrom’ s Rainnom Wilsonom.

Filmografija:

Komentari