Paola Toyos - Sapunice | Sapunice
Paola-Toyos

Paola Toyos

Rođendan: 1. 1. 1970.

Znak: Jarac

Paola Toyos je meksička glumica, manekenka i pjevačica rođena 27.9.1974. godine u gradu Mexicu.

Puno ime joj je María del Pilar Toyos Scatolini.

Trenutno radi za agenciju Shock Modeling.

Filmografija:

Decisiones (2007)
Mi vida eres tu (La voz del amor) (2006)
Ljubav u zaleđun (2005)
Nunca te dire adios (2005)
Clap! (2003)
Atrévete a olvidarme (2001)


Alma rebelde (1999)
Agujetas de color de rosa (1994)

Komentari