Patricia Pillar - Sapunice | Sapunice
Patricia-Pillar

Patricia Pillar

Rođendan: 11. 1. 1964.

Znak: Jarac

Patricia Pillar brazilska je glumica rođena 11.1.1964. godine u gradu Brasilia.

Puno ime joj je Patricia Gadelha Pillar, a visoka je 170 cm.

Jedna je od naijiskusnijih glumica u filmovima brazilske produkcije. Svoj glumački prvijenac ostvarila je kao dio kazališnog ansambla “Asdrubal Trouxe”. Na TV se pojavljuje 1985., u video spotovima za muzičku TV kuću FM TV, sa partnerom Timom Rescalla, u ugašenom Manchete Net, i u sapunici Globea,  Roque Santeiro. U karijeri, je ostavila velik umjetnički trag kao Luana/Marieta, u noveli  King of the Cattle.

Patricija se udavala dva puta; sa prvim suprugom Ze Renatom provela je 10 godina u braku (od 1985. godine do rastave 1995.), te s drugim suprugom političarom Ciro Gomesom (trenutno zastupnika za PSB) s kojim je u braku od 1998. godine do danas. Pomajka je troje djece iz Cirovog prvog braka (sa Patriciom Saboyom Gomes),  Livia, Ciro i Yuri Gomes.

U prosincu 2001., Patricia otkriva prilikom samostalnog pregleda da ima neku kvrgu. Pokazano je postojanje zloćudnog tumora, srećom u ranoj fazi pa je bio uklonjen u potpunosti. Vijest se proširila u javnosti i pojavljuje se u nekoliko događanja kao stimulacija ženema da se sukobe sa problemom raka dojke.

Filmografija:

O Duelo (2015)
O Rebu (2014)
Amores Roubados (2014)
Lado a Lado (2012)
As Brasileiras (2012)
Divã (2011)
A Favorita (2008)
Pequenas Histórias (2007)
Sinha Moçca (2006)
Zuzu Angel (2006)
Se Eu Fosse Você (2006)
A Diarista (2005)
Historias de Cama and Mesa (2004)
Cabocla (2004)
Casamento de Iara, O (2004)
Carga Pesada (2003)
Um Anjo Caiu do Ceu (2001)

Mulher (1999)
Amor and Cia (1998)
O Novico Rebelde (1997)
O Rei do Gado (1996)
O Quatrilho (1995)
O Monge e a Filha do Carrasco (1995)
Patria Minha (1994)
Menino Maluquinho (1994)
Renascer (1993)
Voce Decide (1992)
As Noivas de Copacabana (1992)
A Maldicao do Sanpaku (1991)
Salome (1991)
Rainha da Sucata (1990)

Festa (1989)
Vida Nova (1988)
Brega and Chique (1987)
Sinha Moca (1986)
Roque Santeiro (1985)
Para Viver Um Grande Amor (1984)

Komentari