Petra Dugandžić - Sapunice | Sapunice
Petra-Dugandzic-1

Petra Dugandžić

Rođendan: 2. 7. 1976.

Znak: Rak

Petra Dugandžić rođena 2.7.1976. godine u Zagrebu.

Hrvatska je kazališna i filmska glumica. Studij glume na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu upisala je 2000. godine.

Petrin dosadašnji kazališni anagažman uključuje nastupe u Drami HNK u Zagrebu (Romeo i Julija, Vassa Železnova), u GDK Gavella (Groznica), u Teatru ITD (Ivona, kneginjca od Burgunda), u GK Žar ptica (Duga), te na Dubrovačkim ljetnim igrama (Radionica za šetanje, pričanje i izmišljanje).

Filmografija:

Larin izbor (2011)
Najbolje godine (2009)
Hitna 94 (2008)
Dobre namjere (2008)
Urota (2007)
Ljubav u zaleđu (2005)
Villa Maria" (2004)

Komentari