Philip Winchester - Sapunice | Sapunice
Philip-Winchester

Philip Winchester

Rođendan: 24. 3. 1981.

Znak: Ovan

Philip Winchester je američki glumac rođen 24.03.1981. godine.

Philip je svoju prvu ulogu dobio u dobi od četrnaest godina. Pohađao je prestižnu akademiju ‘Music and Dramatic Art’ u Londonu. Ovaj glumac se u glumačkom svijetu probio ulogom u filmu Patriot koji se snimao u Montani.

U njegov filmski opus ubraja se i film’Thunderbirds’  u kojem je glumio s Billom Paxtonom. tei uloga u seriji ‘CSI Miami’.

Oženjen je za Megan Marie Winchester od prosinca 2008. godine.

Filmografija:

Fringe (2010)
Alice (2009)
In My Sleep (2009)
Solomon Kane (2009)
Maneater (2009)
Crusoe (2008)
Great Performances (2008)
El corazon de la tierra (2007)
Shaking Dream Land (2006)
Flyboys (2006)
CSI: Miami (2005)
Thunderbirds (2004)
Commando Nanny (2004)
LD 50 Lethal Dose (2003)

The Hi-Line (1999)
The Patriot (1998)

Komentari