Ricardo Antonio Chavira - Sapunice | Sapunice
Ricardo-Antonio-Chavira-Ca

Ricardo Antonio Chavira

Rođendan: 1. 9. 1979.

Znak: Djevica

Ricardo Antonio Chavira je američki glumac rođen 1.9.1979. godine u gradu San Antonio. Puno ime mu je Ricardo Antonio Chavira. Meksičkog, irskog i njemačkog je podrijetla ima sina, Tomasa. Pohađao je sveučilište u San Antonio, Teksas. Uz kolegu, Jamesa Dentona, pomaže organizaciji za sprječavanje raka dojke, naime, od te je bolesti u 43-oj godini života preminula Ricardova majka, Elizabeth Ries Chavira.

Filmografija:

Rockaway (2007)
Kings of South Beach (2007)
Chasing 3000 (2006)
Monk (2007)
George Lopez (2005)
Desperate Housewives (2004)
The Alamo (2004)
JAG (2003)
Joan of Arcadia (2003)
The Division (2002)
Six Feet Under (2002)
24 (2002)
Boris (2002)
The Grubbs (2002)
Philly (2001)
NYPD Blue (2001)
Sotomayor
Barstow 2008 (2001)

De Vaqueros, aventuras y mas cosas (1987)
Así sucede en los pueblos (1987)

Komentari