Ricardo Chavez - Sapunice | Sapunice
Ricardo_Chavez

Ricardo Chavez

Rođendan: 1. 1. 1970.

Znak: Jarac

Ricardo Chavez je meksički glumac rođen 1965. godine u gradu Mexicu u umjetničkoj obitelji.

Već je kao 7-godišnjak snimao reklame, oduvijek želeći postati pjevač. No, s vremenom je otkrio svoju istinsku strast – glumu. Iako si je, došavši prvi put u kazalište, već sa 16 godina zacrtao put, Ricardo se neko vrijeme bavio manekenstvom te je proputovao cijeli svijet noseći Armanijeve i Bossove revije.

Izmoren od putovanja odlučio je napraviti predah te otvara talijanski restoran, međutim, ubrzo ga ljubav prema glumi ponovo odvlači pred kamere te počinje studirati glumu. Odonda je viđen u brojnim sapunicama i filmovima na engleskom i španjolskom jeziku, a naši ga gledatelji mogu pratiti u telenoveli Tajna čokolade.

Filmografija:

El juramento (2008)
Dame chocolate (2007)
Loteria (2006)
Tierra de pasiones (2006)
South Beach (2006)
Decisiones (2005)
Se habla espanol (2005)
Prisionera (2004)
Vale todo (2002)
Aventuras en el tiempo (2001)
Abrazame muy fuerte (2000)
Primer amor... a mil por hora (2000)

Por tu amor (1999)
Tres mujeres (1999)
Cuento de Navidad (1999)
Mujeres enganadas (1999)
En los cascos de un caballo (1997)

Der Radfahrer von San Cristobal (1988)
A sangre y fuego (1988)
Senda de gloria (1987)
Agustin Lara; Solamente una vez (1986)

Komentari