Rick Gomez - Sapunice | Sapunice

Rick Gomez

Rođendan: 1. 6. 1972.

Znak: Blizanci

Rick Gomez rođen je 1.6.1972. godine.

Puno ime mu je Richard Harper Gomez i visok je 173 cm.

Američki je glumac poznat po ulozi Sgt. Gorge Luza u HBO miniseriji Band of Brothers i u kultnoj televizijskoj seriji The Adventures of Pete and Pete

Rick je rođen u gradu New Yersey i prvi je sin u obitelji. 1987. godine se seli u South Plainfield gdje pohađa srednju školu. Nakon završetka škole odlazi u New York i počinje se baviti glumom. Nakon manje uloge u filmu Teenage Mutant Ninja Turtles, dobiva ulogu Endless Mikea pomalo ludog melodramatičnog srednjoškolca u dječjoj seriji The Adventures of Pete and Pete snimanoj u New Jerseyu. Zatim dobiva manje uloge u raznim televizijskim serijama i folmovima.

Okušao se i kao scenarista u raznim koprodukcijskim filmovima kao što je Last Man Runing i A waiter Tomorrow. Gomez je također ustaljeni glasovni glumac uključujući i video igre kao što su Call of Duty 2, zatim The Animatrix.također je glumio šerifa u filmu Transformers

Oženjen je sa Jenifer Wymore (od 15.9.2001. godine) i imaju dvoje djece.

Filmografija:

The Boy in the Box (2008)
The Life And Times of Tim (2008)
Transformers (2007)
What About Brian (2006)
My Gym Partner's a Monkey (2006)
Magnificent Desolation (2005)
Final Fantasy VII (2005)
Detective (2005)
Sin City (2005)
Ray (2004)
Fronterz (2004)
Helter Skelter (2004)
Delusion (2003)
Gary the Rat (2003)
Last Man Running (2003)
11:14 (2003)
Final Flight of the Osiris (2003)
Boomtown (2003)
In-Laws (2002)
Band of Brothers (2001)
Mary and Rhoda (2000)
Blue Shark Hash (2000)

Three to Tango (1999)
Shark in a Bottle (1998)
Enough Already (1998)
The Eddie Files (1997)
Hitz (1997)
Law And Order (1996)
Mercy (1995)
Clerks. (1995)
Bob and Sully (1995)
The Adventures of Pete And Pete (1994)
Teenage Mutant Ninja Turtles (1990)

Komentari