Rob Stewart - Sapunice | Sapunice
Rob-Stewart

Rob Stewart

Rođendan: 23. 7. 1961.

Znak: Rak

Kanadski glumac i hipnotizer Rob Stewart rođen je 23.7.1961. godine u gradu Torontu.

Puno ime mu je Robert Thomas Stewart i visok je 183 cm.

Djetinjstvo je proveo u  Bramalea (sjeverozapadnom dijelu Toronta)  gdje je pohađao Bramalea Secondary School.

Robert je imao sedamnaest godina kada mu je nesretan slučaj iznenada promijenio planove za budućnost. Ozljeda, zbog koje je izgubio bubreg, prisilila ga je da odbije sveučilišnu stipendiju i odrekne se sna o karijeri profesionalnog hokejaša. Umjesto toga, završava fakultet u Waterloou, gdje je za školovanje zarađivao svirajući gitaru i pjevajući u lokalnom restoranu.

Poznat je postao ulogom Nicka Slaughtera u seriji Sweating Bullets 1991-93. Od tada je Stewart ostvario brojne filmske uloge, uključujući “Kounterfeit” nasuprot oskarovke  Hilary Swank, zatim  “Someone to Die For”, “Motel Blue”, i “American Affair” te kriminalistička drama “The Pawn”.

Roba smo gledali i u omiljenoj seriji „CSI: Florida“, te „Highlander“.

Oženjen je i ima sina, a ženu je upoznao u Meksiku, za vrijeme snimanja serije Sweating Bullets.

Filmografija:

The Summit (2008)
Painkiller Jane (2007)
Demons from Her Past (2007)
Home by Christmas (2006)
1-800-Missing (2005)
G-Spot (2005)
Devour (2005)
Show Me Yours (2005)
The Collector (2004)
5ive Days to Midnight (2004)
Jake 2.0 (2003)
Tom Stone (2002)
Nash Bridges (2001)

Amazon (1999)
Motel Blue (1999)
Two of Hearts (1999)
Sweet Deception (1998)
The Pawn (1998)
Alfred Hitchcock Presents (1988)
The Christmas List (1997)
Operation Delta Force (1997)
High Incident (1997)
An American Affair (1997)
The Adventures of Sinbad (1996)
Annie O (1996)
Criss Cross (1996)
Kounterfeit (1996)
A Dream Is a Wish Your Heart Makes: The Annette Funicello Story (1995)
Someone to Die For (1995)
Highlander (1994)
Broken Lullaby (1994)
Sweating Bullets (1991)

Komentari