Sabine Moussier - Sapunice | Sapunice
sabine_moussier

Sabine Moussier

Rođendan: 12. 7. 1966.

Znak: Rak

Sabine je njemačka glumica rođena 12.07.1966. godine u Leverkusenu.

Puno ime joj je Diana Sabine Moussier, a visoka je 175 cm.

Ubrzo nakon rođenja se s majkom preselila u Meksiko, u grad Mazatlan. Još kao tinejdžerka željela je postati glumica, pa zbog toga upisuje i završava glumačku akademiju Televisa ‘s Centro de Educacion Artistica.

Sabine je glumila u mnogim meksičkim telenovelama i to uglavnom likove negativki. Njezin najpoznatija uloga negativke je Frida Villareal iz serije Entre el amor y el odio, u kojoj je Sabine izvodila perverzne scene s Albertom Estrellom.

2009. godine, Sabine se razboljela zbog bakterijske upale leđne moždine. Zbog boli i nemogućnosti pamćenja, a i mogućnosti da ostane paralizirana, povukla se iz telenovele Mi pecado prije završetka snimanja.

Sabine je bila udana za čileanskog poduzetnika Jorgea Peraltu, za kojeg se udala 2002. godine, a razveli su se 2008. godine. Imaju dvoje djece: Camilu i Paola. Nakon što su ju proganjala dvojica paparazza dok je išla u kupnju s djecom u Mexico Cityju, tražila je od političare da uvedu zakon o zaštiti osoba od napasnih novinara.

Filmografija:

Mi pecado (2009)
Las tontas no van al cielo (2008)
Amor sin maquillaje (2007)
Sexo y otros secretos (2007)
Amar sin limites (2006)
La madrastra (2005)
Piel de otono (2005)
Entre el amor y el odio (2002)
El derecho de nacer (2001)

Mujeres enganadas (1999)
Rosalinda (1999)
El privilegio de amar (1998)
Al ritmo de la noche (1997)
Maria Isabel (1997)
Morir dos veces (1996)
Luz Clarita (1996)

Komentari