Sally Pressman - Sapunice | Sapunice
Sally-Pressman

Sally Pressman

Rođendan: 1. 1. 1970.

Znak: Jarac

Sally Pressman je američka glumica rođena u New Yorku

Sally je godinama trenirala i plesala klasičan balet. Završila je klasični balet na sveučilištu Yale.

U njen filmski opis spadaju filmovi Dread i Shark u kojem je glumila s Jamesom Woodsom.

Filmografija:

My Best Friends Girl (2008)
Army Wives (2007)
Love Sick: Secrets of a Sex Addict (2008)
The New Adventures of Old Christine (2008)
Criminal Minds (2007)
Life Unkind (2007)
The Dread (2007)
Last Rites of the Dead (2006)
Shark (2006)
Swordswallowers and Thin Men (2003)

Komentari