Sandra Echeverria - Sapunice | Sapunice
Sandra-Echeverria

Sandra Echeverria

Rođendan: 1. 1. 1970.

Znak: Jarac

Sandra Echeverria je meksička glumica i pjevačica, koja je najpoznatija po ulozi u Telemundovoj seriji “Marina”.

Ova pjevačica i glazbenica glumila je u nekoliko televizijskih filmova i serija. Kao glazbenica, imala je na preko 200 nastupa u pop-grupi “Perfiles”. Također je otpjevala naslovnu kompoziciju u telenoveli “Marina”.

Neke od nagrada koje je osvojila su : Najbolje novo lice na “ACE NY Awards in 2007″, Najbolji novi glumac  na “Mexican Jurnalists Circle in 2002. godine i prvo mjesto na “Festival Interescolar Singing Contest in 1995.”

Sandra tečno govori španjolski i engleski i obožava ples. U slobodno vrijeme se bavi tenisom i jahanjem.

Filmografija:

De dia y de noche (2010)
Heroes verdaderos (2010)
El clon (2010)
La reina del sur (2010)
2033 (2009)
Condones.com (2009)
Free Style (2008)
Double Dagger (2008)
Free Style (2008)
Condones.com (2007)
Marina (2006)
The Oakley Seven (2006)
Sonaras (2004)
Subete a mi moto (2002)

Komentari