Sara Maldonado - Sapunice | Sapunice
Sara_Maldonado

Sara Maldonado

Rođendan: 10. 3. 1980.

Znak: Ribe

Sara Maldonado meksička je glumica rođena 10.3.1980. godine u gradu Jalapa. Živi sa roditeljima Mariom i Sarom, i dva starija brata, Mariom i Jesusom te sestrom Fabiolom.

Puno ime joj je Sara Maldonado Fuentes, a nadimak Sarita.

Debitirala 2001. godine je u meksičkoj seriji soap “El Juego de la Vida”.

 

Filmografija:

Casi treinta (2014)
Camelia La Texana (2014)
El Niño y El Delfín (2014)
El Octavo Mandamiento (2011)
La Reina del Sur (2011)
Capadocia (2010)
Aurora (2010)
Tormenta en el paraiso (2007)
Trece miedos (2007)
El Pantera (2007)
Gente bien... atascada (2007)
Mundo de fieras (2006)
Corazones al limite (2004)
Clase 406 (2002)
El Juego de la vida (2001)

Komentari