Sebastian Estevanez - Sapunice | Sapunice
Sebastian_Estevanez

Sebastian Estevanez

Rođendan: 6. 11. 1970.

Znak: Škorpion

Sebastian Estevanez je argentinski glumac rođen 6.11.1970. godine u Buenos Airesu, Argentina.

Sebastian se glumom počinje baviti već od malih nogu. Nastupao je u školskom kazalištu i raznim dječjim teatrima.

Prvu ulogu dobiva 1996. godine u seriji “Gino” a zatim se redaju uloge; ” La nocturna” i “Como vos & yo”. Zatim glumi u raznim serijama kao gost i u nekoliko sapunica kao sporedan lik.

U poslijednje vrijeme dobiva sve bolje i bolje uloge, a najpoznatije ostvaruje u “Amoren en custodia” i Ley del Amor”.

Filmografija:

La Ley del amor (2006)
Amor en custodia (2006)
Amor en custodia (2005)
Los pensionados (2004)
Infieles (2002)
Franco Buenaventura, el profe (2002)
Los buscas de siempre (2000)

Como vos & yo (1998)
La nocturna (1998)
Gino (1996)

Komentari