Sebastian Rulli - Sapunice | Sapunice
sebastian-rulli

Sebastian Rulli

Rođendan: 1. 1. 1970.

Znak: Jarac

Argentinski glumac rođen je 6. 7. 1975. u Buenos Airesu.

Puno ime mu je Sebastian Oscar Rulli.

Karijeru je započeo kao model radeći u Milanu, Parizu, Zurichu i Miamiju. Odlično govori španjolski, a služi se i engleskim i talijanskim jezikom. Dobitnik je nagrade za najbolju sporednu ulogu na festivalu “Las Palmas de Oro” 2001. godine.

Filmografija:

Teresa (2011)
Cuando me enamoro (2010)
Un gancho al corazon (2008)
Pasion (2007)
Mundo de fieras (2006)
Ugly Betty (2006)
Contra viento y marea (2005)
Tres (2005)
Alegrijes y rebujos (2004)
Rubi (2004)
Clase 406 (2003)
Mujer, casos de la vida real (2002)
Sin pecado concebido (2001)
Primer amor (2000)

Verano del 98 (1998)
Naranja y media (1997)
Locas por ellos (1997)
Montana rusa, otra vuelta (1995)

Komentari