Sebastian Zurita - Sapunice | Sapunice
Sebastian-Zurita

Sebastian Zurita

Rođendan: 1. 1. 1970.

Znak: Jarac

Sebastian je rođen kao stariji sin poznatog meksičkog glumca, redatelja i producenta Humberta Zurite i njegove žene, također glumice Christian Bach, 22. 11.1986. godine u Meksiku, te ima mlađeg brata Emiliana rođenog 1993. godine.

Za Sebastiana se kaže da je postao slavan još i prije nego je rođen što je rezultat slika koje je snimio njegov otac dok je Sebastian bio još u trbuhu svoje prelijepe majke koja je ležala na plažama Indonezije a koje su slike dospjele u magazin TVyNovelas. Nakon rođenja svi su se meksički mediji pitali hoće li mladi Zurita biti glumac ili ne.

1996., sa svojih jedanaest godina, pojavio se na malim ekranima u meksičkoj telenoveli  “Canaveral de Pasiones”, pod producentskom palicom svojih roditelja, Humberta Zurite i Cristian Bach, i sa glavnim glumcima kao što su Juan Soler i Daniela Castro. Pošto se radnja vraćala u prošlost i zahtijevala je dječja lica, Sebastian Zurita je bio u ulozi dječaka Pabla Montera. Iako su roditeli bili ponosni, želja im je bila da im sin ima normalno djetinjstvo sa svojim vršnjacima i da završi školu, tako da se na televiziji nije pojavljivao do svoje dvadeset i prve godine. Tada je svoj povratak obilježio u sapunici „En Nombre de Amor“ („U ime ljubavi“) u protagonističkoj ulozi lika Emiliana Saenze, s kojom je na ovogodišnjoj dodjeli nagrade Premios TVyNovelas proglašen najboljim debitantom.

S uspjehom koji je postigao, godinu dana, 2009. kasnije pojavljuje se u odlično prihvaćenoj remake telenoveli „Divlje srce“. Sebastian Zurita glumio je i u jednom filmu „Angel Caido“ zajedno sa svojim ocem i mlađim batom Emilianom. Glumac u budućnosti najavljuje mnoge projekte, sudjeluje u teatru i kazališnim predstavama od kojih mu je zadnja „Cena de matrimonios“, a partnerica mu je bila Maite Perroni. Zurita ima i želja da ubrzo otiđe u Hollywood, tako da pred sobom ima vrlo svijetlu budućnost.     

Sebastian se tijekom snimanja sapunice „Divlje srce“ povezao sa svojom partnericom Angelique Boyer te su započeli romantičnu vezu. Par je nedavno svoju vezu javno prekinuo nakon nekoliko mjeseci druženja.

Sebastian je trenutno u vezi sa glumicom i modelom Grettell Valdez.

Filmografija:

Angel Caido (2010)
Mujeres Asesinas 3 (2010)
Cuando me enamoro (2010)
Corazon Salvaje (2009)
En Nombre del Amor (2008)
Canaveral de Pasiones (1996)

Komentari