Sedef Avci - Sapunice | Sapunice
Sedef_Avci

Sedef Avci

Rođendan: 22. 1. 1982.

Znak: Vodenjak

Sedef Avci je turska glumica i model rođena 22.01.1982. godine u Istanbulu.

Sedef je ranoj mladosti dvaput pobijedila na izborima ljepote. Izabrana je za Eliteov model 1997. godine u Turskoj, a 2001. svoju je zemlju predstavljala na svjetskom izboru za Miss Universe u Portoriku. Ova ljepotica je osim glume diplomirala i ekonomiju.

Glumačku afirmaciju ponajviše je ostvarila ulogom Bahar, Ejšanine sestre u TV serijalu “Ezel”.

Svoj stas i izgled Sedef duguje i bosanskim korijenima. Esad Bajramović, djed s majčine strane, u Tursku je stigao iz Sarajeva za vrijeme Drugog svjetskog rata. Lijepa glumica priznala je kako je posjetila zemlju svojih predaka i to upravo tijekom snimanja u svibnju 2008. godine. Posljednja epizoda serije ‘Bijeg’ tri se dana snimala u Mostaru.

Sedef je u braku s glumcem Kivancom Kasabalijem.

Filmografija:

Ask Olsun (2015)
Bedel (2015)
Romantik Komedi 2: Bekarliga Veda (2013)
Bir ferhat ile sirin hikayesi (2012)
Umut Yolculari (2011)
Mazi Kalbimde Yaradir (2011)
Romantik komedi (2010)
Ezel (2009)
Yaprak dokumu (2008)
Hayattan korkma (2008)
Menekse ile Halil (2007)
Yanik koza (2005)

Boyle mi olacakti (1997)

Komentari