Sergio Goyri - Sapunice | Sapunice
Sergio-Goyri

Sergio Goyri

Rođendan: 14. 11. 1958.

Znak: Škorpion

Sergio Goyri je meksički glumac, pjevač i redatelj rođen 14.11.1958. godine u gradu Puebla.

Oženjen je sa Telly Filipini s kojom ima 2 sina (Sherlock i Shailok).

Iz prvog braka ima još troje djece.

Filmografija:

Soy tu duena (2010)
Los Siete (2010)
Cabeza de buda (2009)
Mi pecado (2009)
Amor sin maquillaje (2007)
Duelo de pasiones (2006)
La Verdad oculta (2006)
El Regreso del pelavacas (2005)
Rubi (2004)
Piel de otono (2004)
Los Hermanos Mata (2004)
Nina... amada mia (2003)
La Muerte del pelavacas (2003)
Carreras parejeras (2002)
Sin pecado concebido (2001)
La Casa en la playa (2000)
Texana cien X 4 (2000)

Bajas pasiones (1999)
Texana cien X 3 (1999)
El Guerrillero de Chiapas (1999)
Por ser Mexicano (1999)
El Perron de Jalisco (1999)
El Comandante (1998)
Texana cien X 2 (1998)
Duelo de texanos (1997)
Texana cien X (1997)
Danik, el viajero del tiempo (1996)
Te sigo amando (1996)
Clave privada (1996)
Arma infernal (1996)
Clave nueva (1996)
Los Matones de mi pueblo (1996)
Sabado violento (1996)
Algunas nubes (1995)
Rojo total (1995)
El Premio mayor (1995)
Frontera de fuego (1995)
Tragedia en Michoacan (1995)
Venganza entre narcos (1995)
Panico en el paraiso (1994)
El Trono del infierno (1994)
Dias de combate (1994)
Amorosos fantasmas (1994)
Las Esmeraldas son sangre (1994)
Cuatro a la fuga (1993)
Reto a la ley (1993)
Contrabando mortal (1993)
Bestias humanas (1993)
Vuelve la dinastia de los Perez (1993)
Violento hasta los huesos (1993)
Correteado por la muerte (1993)
Nuevos pistoleros famosos, Los (1993)
Obsesion asesina (1993)
Vigilante nocturno (1993)
Yo no la mate (1993)
Al caer la noche (1992)
El Arma secreta (1992)
Asesinos de la frontera (1992)
Supervivencia (1992)
Revancha implacable (1992)
AR-15: Comando implacable (1992)
Policia de homicidios (1992)
Silencio mortal (1991)
Los Reptiles (1991)
Violencia en altamar (1991)
Violento amanecer (1991)
Vida robada (1991)
Contragolpe (1991)
Maten al inocente (1991)
Violencia sin tregua (1991)
Alta traicion (1991)
El 30-30 (1991)
Muerte por partida doble (1991)
Espionaje mortal (1991)
La Noche del fugitivo (1991)
Perro rabioso 2 (1991)
Comando de la muerte (1991)
Reten (1991)
Furia en la sierra (1991)
La Última fuga (1991)
El Homicida (1990)
Rescatada de la muerte (1990)
Infierno en la frontera (1990)
Tormenta de acero (1990)
Venganza de judiciales (1990)
Inesperada venganza (1990)
Entre la fe y la muerte (1990)
El Camaleon (1990)
La Pisca de la muerte (1990)
Retrato de una mentira (1990)
Cuna de campeones (1990)
Perro rabioso (1990)
Expedicion al infierno (1990)
Dias sin luna (1990)

Mi pistola y tus esposas (1989)
Las Borrachas (1989)
El Judas en la frontera (1989)
7 fugas del capitan fantasma (1989)
Aventuras que matan (1989)
Los Machos estan fatigados (1989)
Noche de buitres (1988)
El Solitario indomable (1988)
Sabado D.F. (1988)
La Noche de la bestia (1988)
De grueso calibre (1988)
La Brigada de la muerte (1988)
Taquito de ojo (1988)
El Último triunfo (1988)
El Hijo de Camelia la Texana (1988)
Un Paso al mas aca (1988)
Camino al infierno (1987)
Caceria humana (1987)
Yo soy el asesino (1987)
Ases del contrabando (1987)
Conexion criminal (1987)
El Precio de la fama (1987)
Conexion Mexico (1987)
Dinastia sangrienta (1987)
La Alacrana (1986)
Policia de narcoticos (1986)
El Cafre (1986)
La Pintada (1986)
Herencia de valientes (1986)
Verdugo de traidores (1986)
El Escuadron de la muerte (1985)
Forajidos en la mira (1985)
El Padre trampitas (1984)
Pedro Navaja (1984)
El Puente (1984)
Matanza en Matamoros (1984)
El Carro de la muerte (1984)
Aborto: Canta a la vida (1983)
La Esperanza de los pobres (1983)
Me lleva la tristeza (1983)
La Venganza de Maria (1983)
El Maleficio (1983)
El Traficante (1983)
Pedro el de Guadalajara (1983)
Los Cuates de la Rosenda (1982)
Fieras contra fieras (1982)
El Anima de Sayula (1982)
Angelica (1982)
La Contrabandista (1982)
Tijuana caliente (1981)
Herencia de muerte (1981)
Perro callejero II (1981)
La Cosecha de mujeres (1981)
Extranos caminos del amor (1981)
El Hombre sin miedo (1980)
Las Cabareteras (1980)
Perro callejero (1980)

Discotec fin de semana (1979)
Mundos opuestos (1975)

Komentari