Sergio Sendel - Sapunice | Sapunice
Sergio-Sendel

Sergio Sendel

Rođendan: 4. 11. 1966.

Znak: Škorpion

Sergio Sendel je meksički filmski i televizijski glumac rođen 4.11.1966. godine u gradu Meksiku.

Puno ime mu je Sergio Santaella Sendel i visok je 185 cm.

Od malih se nogu zanima za glumu ali prvu ulogu na malim ekranima ostvaruje tek 1990. godine i to u  TV seriji Alcanzar una estrella . Zatim redom glumi u raznim telenovelama ali većinom epizodne uloge. S vremenom se profilirao posebno za uloge negativaca pa tako postaje sinonim za te uloge. Najpoznatija mu je uloga u seriji Destilando amor, za koju i 2008. godine dobiva nagradu za najboljeg sporednog glumca. Početkom novog milenija glumi u mnogim serijama većinom sporedne uloge a okušao se i u nekoliko nezavisnih filmova. 2008. godine snima telenovelu Manana es para siempre.

Oženjen je sa Marcelom i ima dvoje djece, sina Graca i kći Valeriu.

Filmografija:

Manana es para siempre (2008)
Destilando amor (2007)
Heridas de amor (2006)
La esposa virgen (2005)
Amarte es mi pecado (2004)
La otra (2002)
La intrusa (2001)
Mujer bonita (2001)
Ramona (2000)

Tres mujeres (1999)
Mujer, casos de la vida real (1997)
Los hijos de nadie (1996)
El premio mayor (1995)
Dos mujeres, un camino (1993)
Zapatos viejos (1993)
Magica juventud (1992)
Modelo antiguo (1992)
La picara sonadora (1991)
Alcanzar una estrella II (1991)
Alma negra, magia blanca (1991)
Muchachitas (1991)
Cuando llega el amor (1990)
Mi pequena Soledad (1990)
Al filo de la muerte (1990)
Alcanzar una estrella (1990)

Komentari