Shay Mitchell - Sapunice | Sapunice
Shay-Mitchell

Shay Mitchell

Rođendan: 10. 4. 1987.

Znak: Ovan

Shay Mitchell je kanadska glumica rođena 10.04.1987. godine u Torontu.

Shay je dijete Filipinke i oca irsko-škotskog podrijetla. Čak i kao malo dijete Shay je imala interes za glumu, a počela se baviti plesom u dobi od pet godina. S deset godina obitelj se preselila u Vancouver gdje je Shay započela svoju karijeru modela.

Ostvarila je ulogu u seriji “Degrassi: The Next Generation.”.

Filmografija:

Mother's Day (2016)
Dreamland (2016)
Immediately Afterlife (2014)
Hey Tucker! (2013)
Glee (2012)
Pretty Little Liars (2010)
Aaron Stone (2010)
Rookie Blue (2010)
Degrassi: The Next Generation (2009)

Komentari