Shelley Conn - Sapunice | Sapunice
Shelley_Conn

Shelley Conn

Rođendan: 1. 1. 1970.

Znak: Jarac

Shelley Conn je britanska kazališna i filmska glumica, rođena 1976. godine u Londonu.

Shelley je unuka glumice Merle Oberon i školovala se u Bretton Hallu. Nakon dramske škole Shelley dobiva manje uloge u brojnim britanskim filmovima. Prekretnica u Shelleynoj karijeri se događa ulogom u popularnoj BBC-oj seriji Down to Earth.

2002. godine Shelley debitira u kazalištu, točnije na West End theatre i glumi u tri predstave. Zatim glumi i sa Johnnyjem Deppom u Tim Burtonovoj Charlie and the Chocolate Factory. Shelley se profilirala glumeći u britanskim i europskim malobudžetnim filmovima, BBC-im serijama i kao stalni član kazališta Royal Shakespeare Company.

Shelley živi u Londonu i izlazi sa kolegom glumcem Jonathanom Kerriganom. 2006. godine je trčala Londonski maraton.

Filmografija:

Mistresses (2008)
Dead Set (2008)
New Town Killers (2008)
Raw (2008)
10 Days to War (2008)
The Palace (2008)
Trial and Retribution 16 (2008)
Love Story (2007)
Party Animals (2007)
The Innocence Project (2006)
Nina's Heavenly Delights (2006)
L entente cordiale (2006)
Transit (2005)
Charlie and the Chocolate Factory (2005)
Second Generation (2003)
Possession (2002)
Man and Boy (2002)
Mersey Beat (2001)
Hawk (2001)
Casualty (2000)
Down to Earth (2000)
Attachments (2000)
City Central (2000)
The Last Musketeer (2000)
Maybe Baby (2000)

Komentari