Silvia Navarro - Sapunice | Sapunice
Silvia-Navarro

Silvia Navarro

Rođendan: 14. 12. 1978.

Znak: Strijelac

Silvia Navarro je meksička glumica rođena 14.12.1978. godine u Irapuatou.

Pohađala je i završila glumačku školu Centro de Formacion Actoral (CEFAC) u Televizijskoj kući TV Azteca. Prvi se puta pojavila na televiziji glumeći dječjim igranim predstavama. Uz to je glumila i u raznim predstavama i igranim filmovima. U njezine zapaženije filmske uloge ubrajamo Dragones: Destino de Fuego, Esperanza i Mujer Alabastrina. Za animirani film Destino Fuego, posudila je glas liku Marina.

Prva uloga u telenoveli dolazi 1998. godine u seriji Perla. Njezine sljedeće tri uloge također su u telenovelama pod okriljem kuće TV Azteca Catalina y Sebastian, La Calle de Las Novias, i Cuando Seas Mia. Zatim ne nastupa pred malim ekranima sve do 2005. godine kada dobija ulogu Marie Claudie u telenoveli La heredera nasuprot Sergio Basaneza.

2008. godine potpisuje ugovor sa TV kućom Televisa i za njih snima seriju Manana es Para Siempre.

2012 godine dobiva naslovnu ulogu u telenoveli Amor Bravío, gdje glumi Camilu Monterde uz Cristiana de la Fuentea i Leticiu Calderón.

Filmografija:

Mi corazón es tuyo (2015)
La dictadura perfecta (2014)
Amor bravio (2012)
Cuando me enamoro (2010)
Te presento a Laura (2010)
Labios rojos (2009)
Cabeza de buda (2009)
Manana es para siempre (2008)
Amor letra por letra (2008)
Dragones: Destino de fuego (2006)
Mujer alabastrina (2006)
Montecristo (2006)
Mi amor secreto (2006)
La heredera (2004)
La duda (2002)
Sin permiso de tus padres (2002)
Robando el rock and roll (2002)
Cuando seas mia (2001)
La calle de las novias (2000)

Catalina y Sebastian (1999)
Perla (1998)

Komentari