Stefano Pesce - Sapunice | Sapunice
Stefano_Pesce

Stefano Pesce

Rođendan: 19. 10. 1971.

Znak: Vaga

Stefano Pesce Talijanski je televizijski glumac rođen 19.10.1971. godine u Bologni.

Diplomirao je glumu na School of Dramatic Art Paul Fat 1996. godine. Glumu je specijalirao kod prof. Luca Ronconiu 1998. godine.

Prije uloge u seriji RIS, koja mu je glumeći Davida Witnessesa donijela slavu,. nastupao je u raznim kazališnim predstavama, filmovima i televizijskim produkcijama među kojima su tv serije Incantesimo 4 i District of 4 police, te filmovi But that guilt we have i Love at first sight.

Filmografija:

Il commissario De Luca (2008)
Tutti i rumori del mondo (2007)
Saturday Night Live from Milano (2006)
R.I.S. - Delitti imperfetti (2005)
La Porta delle 7 stelle (2005)
L Avvocato (2004)
Cuore contro cuore (2004)
Sospetti 2 (2003)
Ma che colpa abbiamo noi (2003)
La Casa dell angelo (2002)
Da zero a dieci (2002)
Incantesimo 4 (2001)
Almost Blue (2000)
Distretto di polizia (2000)

Amore a prima vista (1999)

Komentari