Stephen Moyer - Sapunice | Sapunice
Stephen_Moyer

Stephen Moyer

Rođendan: 11. 10. 1969.

Znak: Vaga

Zvijezda hit-serije o vampirima Okus krvi Stephen Moyer rođen je 11.10.1969. godine u Velikoj Britaniji.

Diplomirao je na londonskoj Akademiji glazbe i dramske umjetnosti. U početku radi u kazalištu, no kasnije se okreće televiziji i filmu. U seriji Zbogom, bivši (The Starter Wife) Moyer glumi Sama Knighta s kojim Molly provede noć i koji nastoji osvojiti njezino srce.

Trenutno je zaručen sa svojom kolegicom iz serije Okus krvi  oskarovkom Annom Paquin, a iz prijašnjih veza Moyer ima dvoje djece.

Filmografija:

True Blood (2008)
Restraint (2008)
Alternate Endings (2007)
Empathy (2007)
The Starter Wife (2007)
Lilies (2007)
88 Minutes (2007)
Casualty (2006)
Waking the Dead (2005)
Undiscovered (2005)
The Final Quest (2004)
NY-LON (7 episodes, 2004)
Deadlines (2004)
Entrusted (2003)
Perfect (2003)
Menace (2002)
Uprising (2001)
Men Only (2001)
Princess of Thieves (2001)
Trinity (2001)
Peak Practice (2000)
Quills (2000)
Sunburn (2000)
The Secret (2000)

Cold Feet (1999)
Life Support (1999)
Midsomer Murders (1999)
Highlander: The Raven (1999)
Ultraviolet (1998)
Comic Act (1998)
Prince Valiant (1997)
The Grand (1997)
A Touch of Frost (1997)
Cadfael (1996)
Lord of Misrule (1996)
Castles (1995)
Conjugal Rites (1993)

Komentari