Steve Byers - Sapunice | Sapunice
Steve_Byers_

Steve Byers

Rođendan: 31. 12. 1976.

Znak: Jarac

Steve Byers je kanadski glumac rođen 31.12.1976. godine u Scarboroughu (Ontario).

Strast prema glumi javila mu se već u djetinjstvu, a to je kasnije i studirao.

Zahvaljujući klasično zgodnoj vanjštini (plava kosa, plave oči) i zanosnom tijelu, Byers je dobio glavnu ulogu u seriji Falcon Beach gdje glumi Jasona Tannera, a časopis People Magazine stavio ga je uz bok s Ashtonon Kutcherom i Mileyem Cyrusom. Među njegove prve profesionalne uloge ubraja se i gostovanje u seriji Nikita.

Steve Byers rekreativno se bavi sportom, a jedan od hobija svakako mu je wakeboarding (daskanje na vodi uz vuču čamca).

Filmografija:

CSI: Miami (2009)
Wild Roses (13 episodes, 2009)
Final Verdict (2009) 
Glitch (2008) 
The Dresden Files (2007)
Left for Dead (2007)
My Daughter's Secret (2007) 
Heir Apparent (2007)
One Way (2006)
Falcon Beach (2006)
Kevin Hill (2005)
My Brother's Keeper (2004)
Mutant X 2004)
1-800-Missing (2003)
John Doe (2003)
House of the Dead (2003)
Carrie (2002) 
Heart of America (2002)
Slap Shot 2: Breaking the Ice (2002)
Glory Days (2002)
The Sausage Factory (2001)
The Wedding Dress (2001)
Shotgun Love Dolls (2001)
2gether: The Series (2000)
First Wave (2000)

La Femme Nikita (1997)

Komentari