Steven Mcqueen - Sapunice | Sapunice
Steven_Mcqueen

Steven Mcqueen

Rođendan: 13. 7. 1988.

Znak: Rak

Steven R. Mcqueen je je američki glumac rođen 13.07.1988. godine u Los Angelesu.

Puno ime mu je Terrence Steven McQueen II.

Steven dolazi iz poznate glumačke obitelji. Sin Chada McQueena i Stacey Toten i unuk Stevea MqQueena, iako mlad ima već impresivnu listu uloga na televiziji. Uz ‘Everwood’ i ‘Minutemen’, pojavio se i u ‘CSI-u’ i ‘Zakonu brojeva’.

Na velikom platnu igrao je u filmu ‘Club Soda’ za koji je osvojio nagradu Beverly Hills Film Festival Audience.

Uz glumu bavi se i borilačkim sportovima, hokejem i jahanjem.

Filmografija:

Piranha (2010)
The Vampire Diaries (2009)
CSI: Miami (2008)
Without a Trace (2008)
Numb3rs (2008)
Minutemen (2008)
Stories USA (2007)
Club Soda (2006)
Everwood (2005)
Threshold (2005)

Komentari