Susana Gonzalez - Sapunice | Sapunice
Susana-Gonzalez

Susana Gonzalez

Rođendan: 2. 10. 1973.

Znak: Vaga

Meksička glumica Susana Gonzalez je rođena 2.10.1973. godine u malom selu Calera de Victor Rosales u blizini grada Zacatecas.

Još kao malena htjela je postati glumica. Nakon što je pobijedila na izboru za Miss u svom gradu dobila je priliku studirati glumu u Mexico Cityu. Kad je napunila 18 godina dobila je stipendiju od glumačke akademije Televisa’s, Centro de Educacion Artistica. U želji da postane glumica, preselila iz Calera u Mexico City, uz veliki poticaj i podršku obitelji.

Glumačku karijeru započela je ulogom Norme u sapunici Sentimientos Ajenos. Otada ostvaruje širok repertoar uloga, od okrutne žene u Amigas y rivales do drage i naivne cure u Entre el amor y el odio.

Svjetsku slavu postiže 2004. godine ulogom u filmu Al otro lado, španjolske, marokanske i meksičke produkcije.

2006. godine prihvatila je ulogu u plesnom show Bailando por la Boda de Mis Suenos. Nije osvojila prvo mjesto ali je karizmom i ljepotom osvojila publiku i suce.

Filmografija:

Pasion (2007)
Sexo y otros secretos (2007)
Chinango (2007)
Heridas de amor (2006)
El Amor no tiene precio (2005)
Cicatrices (2005)
Hospital el paisa (2004)
Al otro lado (2004)
Silencio profundo (2003)
Velo de novia (2003)
Entre el amor y el odio (2002)
Amigas y rivales (2001)
Rayito de luz (2000)
Mujeres enganadas (2000)

Amor gitano (1999)
Rosalinda (1999)
Cuento de Navidad (1999)
Que vivan los muertos (1998)
Preciosa (1998)
Atomica (1998)
Que nos pasa (1998)
Maria Isabel (1997)
Sentimientos ajenos (1996)
Baila conmigo (1992)

Komentari