Tamara Garbajs - Sapunice | Sapunice
Tamara-Garbajs-sintic-Ema-

Tamara Garbajs

Rođendan: 13. 9. 1976.

Znak: Djevica

Tamara Garbajs rođena je 13.9.1976. godine u Zagrebu.

Otac Željko Garbajs, inađe šef tehnike u kazalištu “Gavella”, vodio ju je sa sobom na posao pa je kao djevojčica gledala sve probe i predstave iz prvog reda partera. Mama Ljerka je ekonomistica i nema veze s kazalištem: radi kao direktorica prodaje u hotelu Holiday. Od 15 godine radi kao model za agenciju Ford. Sa 16 godina pobijeđuje ste na Svijetovu natjecanju za Lice godine, odlazi u Los Angeles i New York, a zatim živjeli u Milanu. Nakon završetka srednje škole, vraća se u Hrvatsku i upisuje Akademiju dramske umjetnosti.

Zavjet na vječnu ljubav i poštovanje te pomaganje u dobru i zlu 29-godišnja Tamara izrekla je pretprošlo ljeto svom vršnjaku, Zagrebčaninu Hrvoju šintiču, nekadašnjem vaterpolistu koji je sad zaposlen kao ekonomist u Ini.

Trenutno ponovno uvježbava songove iz predstave “Cabaret”, u kojoj je 2001. pjevala i plesala u zagrebačkom “Kerempuhu”. Na poziv Rotary kluba i varaždinskog HNK, s kolegicama će ih 5. svibnja izvesti za obnovu njihove kazališne tehnike.

 

Filmografija:

Larin izbor (2011)
Čitulja za Eskobara (2008)
Zakon ljubavi (2008)
Obični ljudi (2006)
M(j)ešoviti brak (2006)
Ljubav u zaleđu (2005)
Milost mora (2003)
Kao u lošem snu (2003)
Novo doba (2002)
Polagana predaja (2001)
Holding (2001)

Četverored (1999)
Zagorje, dvorci (1997)

Komentari